Vad kostar zoom?

Betalversionen av Zoom kostar ungefär 120 kr, 160 kr eller 290 kronor per månad. Priset beror på vilken licens man väljer. Det finns även tilläggstjänster.

Vad krävs för att ansluta till ett Zoommöte?

Du kan också öppna Zoom-programmet som du installerat och där klicka på join meeting (anslut till möte) och fylla i mötets ID. Mötets ID hittar du i mailet med inbjudan till mötet. När du ansluter till mötet kan det komma upp ett par rutor där du behöver godkänna att din mikrofon och din kamera används.

Hur betalar man för Zoom?

Pro ($149.90 /år eller $14.99/månad) Vill man bara ha ett enstaka möte som är längre än 40 minuter så är tipset att uppgradera till Pro och välja betala per månad. Därefter kan man säga upp abonnemanget under första månaden och då bara betala för 1 månad.

Måste jag installera Zoom?

Zoom är ett program/app man behöver installera på den dator, surfplatta eller mobil, där mötet ska ”äga rum”. Installationen gör man första gången, och vid större program uppdate- ringar. Zoom finns inte på svenska, tyvärr, så vi använder den engelska versionen.

Måste man ha Zoom för att delta i ett möte?

Börja med att klicka på länken som leder till mötet. Du kan också kopiera den och klistra in i din webbläsare. Det går att använda Zoom med de flesta webbläsare utan att ladda ner Zoom-programmet –men inte med webbläsaren Safari.

Hur laddar man ner Zoom på datorn?

Zoom har program för datorer (Windows och Mac) och mobila enheter (iOS och Android). Om du loggar in på https://lnu-se.zoom.us och går till fliken ”Meetings” så startar automatiskt nedladdning av klienten, men du kan också ladda ner den manuellt.

Hur laddar man ner Zoom på Mac?

För att ladda ner senaste versionen av zoom till din dator öppna en webbläsare på din dator och gå till ”kth-se.zoom.us/download. Tips! När du använder klienten för första gången glöm inte att är använda guiden ”Logga in på Zoom-klient”.

Hur gör man ett möte på Zoom?

Starta ett direktmöte via Zoom-programmet

Starta programmet Zoom på din dator eller mobila enhet. Klicka på knappen ”New Meeting” för att direkt starta ett möte. Klicka på den lilla pilen till höger för fler alternativ: Du kan välja att starta med videokameran på eller av.

Är Zoom möten?

Ett Zoom-möte är ett videokonferensmöte som anordnas med Zoom. Du kan delta i dessa möten via en webbkamera eller telefon. Ett Zoomrum är den fysiska maskinvaruuppsättningen som gör att företag kan schemalägga och starta Zoommöten från sina konferensrum.

Kan man använda Zoom på iphone?

Appen Zoom cloud meetings finns för iOs, Android och Blackberry. Du hittar den där du vanligtvis brukar ladda hem appar till din mobil.

Vad är skillnaden mellan Zoom och teams?

Här kan du se en jämförelse mellan Microsoft Teams, och Zoom vad gäller funktionaliteten. I Teams kan du dela dokument via Office 365. I Zoom kan du dela dokument via Box eller Google Drive och dela din skärm. Mer om skärmdelning i Zoom.

Hur länge kan man spela in i Zoom?

Du kan spela in ditt möte och allt som sker i det genom att klicka på knappen ”Record”. Inspelningen pågår i bakgrunden och du kan när som helst avbryta det genom att antingen klicka på Pause eller Stop. Efter att mötet stängs ner så börjar konverteringen av din inspelning till ett hanterligt format.

Är Zoom gratis? Lär dig om funktionerna inom Zoom och vad de kostar!

Om ett Zoom-möte skulle vara fysiskt…

Vad betyder Breakout Rooms? Lär dig allt om begrepp och funktioner på Zoom!

Lämna en kommentar