Vad ska det bli för väder imorgon?

Hur blir vintern 2022?

Vintern 2022 blev nederbördsrik i Jämtland, Härjedalen, Lapplands- och Dalafjällen, Skåne och på Gotland. De största nederbördsavvikelserna relativt normalperioden 1991-2020 fanns i Jämtland och allra sydostligaste Skåne. Lokalt i Skåne var det fråga om en ovanligt nederbördsrik vinter.

Hur varmt var det 1959?

Några dagar gick temperaturen upp till 30°C i delar av Götaland och Svealand. Nederbörden var ojämnt fördelad över landet.

Vad var det för väder förra veckan?

På vår sida Öppna data kan du hämta historiskt väder. Välj först parameter (Lufttemperatur, Nederbördsmängd, Byvind etc). Klicka på någon av prickarna som ligger i det område du är intresserad av. Observera att vissa stationer är äldre, du kan se under vilken tid de var driftsatta genom att klicka på pricken.

När blir det varmt igen 2022?

Mars 2022 blev varmare än normalt i hela landet. Störst avvikelse var det i Norrland. Lokalt var det en av de tre varmaste marsmånaderna. Månaden startade åt det varma hållet, då främst i norra halvan av landet.

När kommer snön 2022?

Vintersäsongen 2021–2022 inleddes officiellt den 12 oktober i Tarfala i nordligaste Lapplandsfjällen och i Stekenjokk i sydligaste Lapplandsfjällen.

Hur kommer vädret vara 2022?

Det är definitivt på den mildare sidan under juli, men det är en bra idé att ta med sig något extra varmt i fall om att. Det är lite till inget regn alls i Sverige under juli vilket gör det lättare att utforska staden. Kom bara ihåg att klä dig i varma kläder, det kan fortfarande bli ganska kyligt.

Var sommaren 1959?

Sommaren 1959 var en osedvanligt varm sommar, minns Anders Bergenek. Hettan ska, enligt Hallandsposten, till och med ha fått människor att överge det ljumna havsvattnet till förmån för det svalkande slangvattnet vid biltvätten. Lata dagar. Sommaren 1959 var en osedvanligt varm sommar, minns Anders Bergenek.

Hur hittar jag vädret för ett visst datum?

Så här gör du:
  1. Gå in på sajten för SMHI Öppna Data.
  2. Välj parametern du vill undersöka, till exempel temperatur, nederbörd eller lufttryck.
  3. Välj en mätplats på kartan.
  4. Ladda nu ner data i csv-format genom att välja önskad tidsperiod.
  5. Läs, begrunda och förundras över faktan!
11 okt. 2018

Var är det fint väder i helgen?

Åre – hela fjällvärlden på ett och samma ställe. Möt vintern i Åre! Kraftiga snöbyar har nått in över Åre flera omgångar i veckan. Under både fredag och lördag kommer snötäcket fyllas på ytterligare och det kan falla uppemot 15-20 centimeter nysnö.

Hur var vädret förr SMHI?

SMHI förvaltar inga väderuppgifter från 1700-talet och tidigt 1800-tal. Emellertid har sådan uppgifter samlats hos Vetenskapsakademien som i sin tur överlämnat dem till Riksarkivet. Även hembygdsforskningen kan genom lokala arkivmaterial bidra till att fylla ut betydande luckor i den äldre väderstatistiken.

Hur var vädret 1965?

Juli. 1 juli – Snöfall rapporteras över Sala, Sverige men stryks senare av SMHI, som menar att det handlar om hagel då temperaturen anses vara för hög. 12 juli – I The Hermiage, Qeensland , Australien uppmäts temperaturen –10.6°C, vilket därmed tangerar blir Queenslands köldrekord från 1961.

Hur var vädret 2011?

Sommaren 2011 lär knappast bli ihågkommen som någon toppensommar. Ändå var den varm i hela landet men några längre perioder med högtrycksbetonat väder var det ont om. Vinnare när det gäller sommarvädret blev Västerbottenskusten där det var torrare än normalt under alla tre sommarmånaderna.

När ska det bli varmt igen?

Den 3 maj är första dygnet under året som dygnsmedeltemperaturen är minst 10,0°C och då ankommer sommaren i genomsnitt på stationen.

Hur blir sommaren 2022 Skåne?

Det kommer att bli många dagar av regn under juli månad i Skåne. Skåne kan förväntas ett genomsnitt på 15 till 22 dagar av regn, så se till att ta med dig en regnjacka för att hålla dig torr denna månaden! Skåne kan förväntas få några dagar av snö i juli. Övergripande är den förväntade prognosen ganska mild.

När börjar det bli varmt igen?

2021 väntas bli ett av de varmaste åren någonsin. 2021 väntas bli ett av de varmaste åren någonsin, enligt brittiska Met Office. Inte ens det kylande väderfenomenet La Niña tros kunna vända de senaste årens trend.

Så här blir vädret – år 2050 – Nyheterna (TV4)

SFI väder – Vad är det för väder?

Imorgon ska jag vara normal

Lämna en kommentar