Vad ska jag göra med mitt liv test?

Vad händer om det perfekta livet inte gör dig lycklig? Som högpresterande toppstudent med älskvärd sambo och central lägenhet med walk-in-closet lever Sanne Aronsson det perfekta livet.

E-bok.
Format Kartonnage
Antal sidor 220
Utg.datum 2015-06-17
Upplaga 1
Förlag Ariton Förlag

6 rader till

5 okt. 2016

Vad skall jag göra med mitt liv?

5 smarta tips för dig som inte vet vad du ska göra med ditt liv
  1. Acceptera att du inte kan eller ens behöver försöka förutse din framtid. …
  2. Acceptera att allt inte behöver vara tipp-topp. …
  3. Acceptera att livet är oförutsägbart. …
  4. Sluta skjuta saker på framtiden. …
  5. Rannsaka dig själv då och då

Har inte gjort något med mitt liv?

Gräv djupt inom dig själv och leta efter ditt verkliga syfte med livet – och låt det ta tid. Stressa inte fram något som du inte verkligen drömmer om att förverkliga. Bli inte heller orolig om ditt livsmål förändras med åren, det är fullt normalt.

Vad händer med mitt liv?

Vad händer om det perfekta livet inte gör dig lycklig? Som högpresterande toppstudent med älskvärd sambo och central lägenhet med walk-in-closet lever Sanne Aronsson det perfekta livet.

E-bok.
Format Kartonnage
Antal sidor 220
Utg.datum 2015-06-17
Upplaga 1
Förlag Ariton Förlag

6 rader till

5 okt. 2016

Vad är viktigt i livet test?

Fundera och reflektera:

Stämmer ditt liv överens med dina personliga värderingar just nu? Om du svara nej eller delvis nej, varför? I vilken utsträckning skulle du offra dina personliga värderingar? Finns det delar av ditt liv som du skulle vilja ändra på, men som inte går att ändra på just nu?

Hur börjar man om sitt liv?

All förändring börjar med dig själv

Det är som jag ser det bara möjligt att förändra sitt liv genom att arbeta med sig själv, att ta ansvar för sin egen personliga utveckling. Du kan påverka, förändra och utveckla dig själv och inte minst välja hur du förhåller dig till människor och händelser.

Vad ska jag jobba med?

Hitta ditt yrke

Arbetsförmedlingen har ett intressetest. Där får du förslag på vilka yrken och utbildningar som passar dig. Du svarar på 12 frågor och får ut en intresseprofil och förslag på yrken.

Vad är mitt varför?

Mitt varför är F L O W. När jag är i mitt flow, när jag pratar ofiltrerat från hjärtat med en grupp av människor eller en person så får det mitt hjärta att sjunga. När jag får utrymmet att inspirera, motivera och lyssna på människor och vara en riverguide i deras liv, det är mitt varför.

När man gett upp livet?

De allra flesta du känner går garanterat på ett slags autopilot genom livet. De styr inte längre själva, utan har gett upp och låtit ett mönster av trötta, tråkiga och menlösa rutiner bli till en livsstil. De har slutat att utmana sig själva och fastnat i ett bekvämt liv.

Vad gör mig lycklig test?

Poängen du får på detta test visar din nuvarande lyckonivå, som varierar mycket beroende på vad du gör och hur du tänker (omkring 40 procent av din lyckonivå beror på din attityd till dig själv och ditt liv). Du kan göra testet flera gånger och jämföra resultatet – är du på väg att bli en lyckligare person, eller?

Vad saknar du i ditt liv?

Det är lätt att fastna i vad som kan bli bättre, vad man vill ha och vad man saknar i sitt liv. Men då spär man bara på känslan av otillräcklighet. Tänk i stället på allt bra du redan har, som vänner, familj, ett jobb eller en trygg bostad. Eller på allt gott som du redan har uträttat i ditt liv.

Hur nöjd är du?

Testa dig själv. Det här testet (SWLS-Skalan) med fem påståenden, har utvecklats av Ed Diener som är en framstående psykolog och lyckoforskare i USA. Efter varje påstående skriver du i hur hög grad du instämmer, på en skala på 1-7, där 1 är instämmer inte alls och 7 är instämmer helt.

”Jag vet inte vad jag vill”

10 SAKER SOM GÖR MITT LIV ENKLARE

Våga förändra ditt liv – här är verktygen – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar