Vad ska jag säga?

Vad ska folk säga Nisha?

Sextonåriga Nisha bor i Oslo och lever ett dubbelliv. Hemma följer hon strikt familjens pakistanska traditioner, men med sina vänner lever hon ett vanligt norskt tonårsliv. När hennes pappa kommer på henne med att ha en pojkvän, skickas hon till Pakistan – ett land där hon aldrig tidigare varit.

Vad ska folk säga budskap?

Som är stark, stark familjegemenskap och just en väldig ångest kring ”vad folk ska säga”. Ingen rädsla för lite skvaller utan hela existensen, själva hennes personliga identitet, bygger på hur familjen framstår i sina pakistanska grannar och släktingars ögon. Skvaller är lika förödande som en brand. Eller döden.

Vad ska folk säga köpa?

Den har ett utmärkt betyg på IMDb: 7.4 stjärnor av 10. Den är en långfilm med en speltid på 1h 46min. ”Vad ska folk säga” finns nu att hyra och att köpa på SF Anytime och att streama på Draken Film och Cineasterna. Klicka på en länk för att se den nu!

Vad ska folk säga Netflix?

Dubbellivet kolliderar när hennes pappa kommer på henne med att ha en hemlig pojkvän. Som straff kidnappas hon och skickas till Pakistan. Vad ska folk säga är Iram Haqs smärtsamt utelämnan- de andra långfilm som visar en omöjlig kärlek mellan en far och dotter.

Vad ska folk säga åldersgräns?

Filminfo
Originaltitel Hva vil folk si
Regissör Iram Haq
Skådespelare Maria Mozhdah, Adil Hussain, Ekavali Khanna
Längd 106 min
Åldersgräns 15 år

6 rader till

9 mars 2018

Vad ska folk säga gratis?

Drama baserat på regissören Iram Haqs egna erfarenheter.

Vad ska folk säga – trailer

Einár x Greekazo – Nmr1 (officiell musikvideo)

Vad Ska Jag Säga

Lämna en kommentar