Vad ska man shoppa i london?

Några exempel på butiker är Miu Miu, H&M, Hollister, All Saints, Karen Millen, Dior och Missoni. Här finns något för alla familjemedlemmar, även de som inte gillar att shoppa. Om du föredrar att gå på bio, besöka ett bibliotek eller gymma kan du göra det istället, utan att ens lämna Westfield.

Vad shoppa i London?

7 saker att shoppa i London
 1. Delikatesskorgar från Fortnum & Mason. En äkta hamper – en slags picknickkorg – från Fortnum & Mason är kanske den finaste present man kan ge. …
 2. Te. …
 3. En hatt från Lock & Co. …
 4. Ett paraply som faktiskt håller. …
 5. Björnen Paddington. …
 6. Harry Potter-prylar. …
 7. Gin.

Är det billigt att shoppa i London?

Vill du shoppa tokbilligt så ska du åka till London när det är rea. Mitt på sommaren eller strax efter jul är två heta tips. Shoppinggatan Oxford Street har de flesta besökt en eller flera gånger, och här ligger bra klädbutiker på rad; Topshop, H&M etc.

Vad är billigt i London?

Du äter inte på stormarknader

Därför är det ett smart alternativ att köpa mat på lokala stormarknader. Detta är perfekt för resenärer som vill resa billigt. Lokala stormarknader i London erbjuder en mängd färdig mat, som smörgåsar eller sallader, som är perfekta för en snabb lunch eller mellanmål.

Är kläder billigare i England?

På mer exklusiva varumärken kan man ha en mark-up med kanske 30% jämfört med andra länder och åtminstone +10-15% jämfört med high street shopping på andra håll i England (Leeds, Newcastle, Manchester etc.). Varför det är dyrare? För att man kan vara det. Det finns mer pengar i London än i Stockholm.

Vad heter Londons största varuhus?

Harrods, ett av världens mest kända och anrika varuhus, är centralt beläget i ett av Londons lyxigaste områden Knightsbridge och är en riktig upplevelse. Varuhuset slog upp dörrarna redan 1835, och i de 300 avdelningarna fördelade på 92 000 kvm erbjuds allt du kan tänka dig inom märkes- och lyxgods.

Vad finns det för parker i London?

I centrala London är det fem av stadens åtta kungliga parker som står för de största och finaste gröna ytorna.

Hyde Park och kungliga parker i London
 • Regent’s Park.
 • Hyde Park.
 • Kensington Gardens.
 • St James’s Park.
 • Green Park.

När är det rea i London?

Precis efter jul och i början av januari shoppar du extra billigt då det är superstor rea i de flesta butiker. Vi guidar dig till fulla kassar och en tom plånbok! Det råder ingen tvekan om att London är en perfekt shoppingdestination.

När öppnar butikerna i London?

När är butikerna öppna? I allmänhet är öppettiderna i Storbritannien måndagar‒fredagar från 09.00 till 17.30. Utanför London och andra större städer har många affärer och butiker stängt på söndagarna, men i större städer kan du förvänta dig att butikerna håller öppet.

Vad kan jag göra i London?

Här är alla måsten för dig som besöker Storbritannien huvudstad för första gången – eller för andra, tredje eller kanske sjätte gången.
 • Big Ben. …
 • Tower Bridge. …
 • Tower of London. …
 • London Eye. …
 • Buckingham Palace. …
 • British Museum. …
 • Madame Tussaudes London. …
 • Harry Potter-museet i Warner Bros Studios.

Hur mycket kostar en tvåa i London?

Normaltsätt får du räkna med £80-£100 i månaden för en tvåa i centrala London.

Hur mycket kostar en måltid i London?

Är mat dyrt i London?
 • Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 12 SEK (0.94 GBP)
 • Populär gul ost (1 kg): 81 SEK (6.50 GBP)
 • En flaska öl från ett känt märke: 29 SEK (2.30 GBP)
 • En korv eller kallskuret (1 kg): 115 SEK (9.30 GBP)
 • En mid-range vin (en flaska): 99 SEK (8.00 GBP)

Vad är billigt i England?

Smink är billigt. Kolla efter kedjan Superdrug till exempel. Finns på Oxford Street, The Strand och i Camden bland annat. Barnkläder är det ingen moms på i UK så beroende på storlek så kan de bli väldigt billiga i kedjebutikerna.

Hur mycket kostar en pint i England?

I dagsläget är genomsnittspriset för en pint i Surrey 4,40 pund. I London ligger det på 4,20 pund. Billigast öl i England hittar du en Herefordshire och Yorkshire. Där kostar en pint 3,31 pund i genomsnitt.

Hur dyrt är det i England?

Den genomsnittliga boendekostnaden i Centrala England varierar från: 256 SEK (21 GBP) i Hostel till 747 SEK (61 GBP) i 3-stjärnigt hotell. Pris per natt i ett lyxhotell i Centrala England handlar om 1,100 SEK (92 GBP).

SHOPPINGEN FRÅN LONDON

SHOPPINGHELG I LONDON MED SNIGELGÄNGET (och kicki)

TESTAR EN AV VÄRLDENS BÄSTA BURGARE I LONDON! (Shopping, gym etc)

Lämna en kommentar