Vad står caia för?

Då trodde Bianca att de skulle ge upp – men visst brukar man säga tredje gången gillt? Bianca vaknade nämligen upp mitt i natten och hade löst namngåtan i sömnen. – Vänta lite nu… VARFÖR har vi inte tänkt på att bara byta ut K och Y mot C och I….??? Då kan vi heta CAIA!!!” , skrev hon i gruppchatten.

Vilka grundade CAIA?

Skönhetsmärket CAIA Cosmetics är baserat i Stockholm och grundades 2018 av Bianca Ingrosso tillsammans med Vanessa Lindblad och skönhetsveteranerna Jesper Matsch och Mikael Snabb.

Vart tillverkar CAIA sina produkter?

Det är mycket fokus ur ett makroperspektiv då verksamheten värnar om miljön och hållbarhet vilket Caia Cosmetics inte skyltar med då dem tillverkar sina produkter i Italien. Varumärket erbjuder även kroppsvård och hudvård.

Finns CAIA på börsen?

Det rapporterar Breakit. Caia gjorde i januari en riktad nyemission, till ett pris om drygt 12.300 kronor per aktie. Emissionen innebär att företaget värderas till 1,2 miljarder kronor, en ökning från värderingen på 400 miljoner kronor 2020.

Vilka är delägare i CAIA?

Caia Cosmetics grundades så sent som 2018 av Bianca Ingrosso, som enligt DI och Breakit ägde 29 % av bolaget innan affären, managern Vanessa Lindblad som ägde 13 % samt Mikael Snabb och Jesper Matsch som tillsammans ägde 58 %.

Vem tillverkar CAIA?

Nu lanserar hon det egna makeup-märket, CAIA Cosmetics. 20 november sjösätts den nya e-handeln fullt ut och det är Askås som levererar e-handelsplattformen. Det är företaget Beauty Icons AB som står bakom satsningen på ett nytt skönhetsmärke med Bianca Ingrosso som ansiktet utåt och största ägare.

Varför startade Bianca CAIA?

Ett annat namn som är lika hett är hennes sminkmärke CAIA. Redan våren 2017 började hon och agenten Vanessa spåna på ett varumärke som de kunde stå för till 100 % och inom ett område som Bianca brann för. Det självklara valet föll på smink. Redan på första spånarmötet fanns CAIA med som namnförslag.

Var ligger Caias kontor?

Kontoret på Biblioteksgatan 29 sträcker sig över cirka 700 kvm, med utsikt över Humlegården och Engelbrektsplan. Bolaget växer snabbt och här arbetar idag cirka 30 personer.

Vad innehåller Caias produkter?

Några av våra produkter innehåller Capryryl Dimethicone Ethoxy Glucoside som har ett ursprung från vete och majs. Det är endast gluten som intas via munnen som kan vara skadligt vid celiaki, så smink och hudvårdsprodukter går bra att använda även om det skulle finnas gluten i produkten.

Hur mycket får Bianca Ingrosso i lön?

Hur mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso? Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av hade Bianca Ingrosso en beskattningsbar inkomst som landade på 1 886 300 kronor under 2020. Därmed kunde hon plocka ut en månadslön på drygt 157 000 kronor.

Vad heter Caia på börsen?

Breakits event & nätverk. I början av veckan kunde Breakit avslöja att Bianca Ingrosso, en av Sveriges största influencers och framgångsrik entreprenör bakom snabbväxaren Caia Cosmetics, dragit igång en ny hemlig satsning. Det handlade om det bolaget Ani Who AB som ska bygga upp en e-handel inom mode och accessoarer.

Är Caia börsnoterat?

Det börsnoterade videobolaget Bambuser och influencern Bianca Ingrossos varumärke Caia Cosmetics inleder ett samarbete. Det får aktien att hoppa glädjeskutt.

Kan man köpa Caia i butik?

Har Caia återförsäljare och fysiska butiker? Nej, du kan endast handla Caias smink online.

Vad innehåller Caias julkalender?

Vad innehåller CAIA Cosmetics julkalender?
  • En liten mascara, ”Bibbz Boom Boom lashes”
  • En borste att använda till ögonskugga.
  • En eye brightener-penna.
  • Ett rött hårband med kardborre.
  • En kortare sminkpensel att använda till bland annat rouge.
  • En liten handkräm.
  • En liten läppenna i färgen ”Bianca”
29 okt. 2021

Hur mycket har Caia omsatt?

Caia, som grundades 2018, växer samtidigt kraftigt. I slutet av november i fjol spådde Bianca Ingrosso och Mikael Snabb att omsättningen skulle överstiga 300 miljoner kronor under 2021, i så fall en fördubbling från året innan.

Hur stor del av Caia äger Bianca?

Bianca Ingrosso, som ägde 29 procent av aktierna i Caia har varit förtegen om exakt hur mycket hon tjänade på försäljningen. Men efter mer än ett års hemlighetsmakeri valde Bianca Ingrosso att ta bladet från munnen i senaste ”Framgångspodden”.

CAIA COSMETICS – VAD ÄR EGENTLINGEN VÄRT HYPEN?

Förklarar situationen med Caia Cosmetics.

CAIA nyheter!!! ÄR DET VÄRT ATT KÖPA??

Lämna en kommentar