Vad tjänar en lokalvårdare?

För en Städare är den genomsnittliga månadslönen 24 400 kr per månad. Inom den kommunala sektorn ligger lönen på 24 400 kr och inom den privata sektorn 24 400 kr. För närvarande är det 2020 års lönestatistik som visas. Genomsnittslönen ökade med 200 kr (0,83%) från 2019 till 2020.

Vad tjänar en lokalvårdare 2021?

24 400 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar en städare i timmen?

Genomsnittlig lön för a städare är 131 kr per timme i Sverige.

Hur mycket tjänar en städare på Samhall?

1 Hur mycket tjänar en städare på Samhall? Grundlönen för en städare på Samhall är 22 464 kronor. Från och med den 1 oktober i år, blir grundlönen 22 892 kronor.

Hur mycket får en administratör i lön?

Marknadslön för Administratör

Marknadslönen 2022 för en administratör ligger mellan 28 000 och 37 000 kronor per månad. Gör sammandrag, referat, protokoll.

Hur mycket tjänar en butiksanställd?

I olika sammanhang, till exempel inför avtalsförhandlingar, är det vanligt att jämföra löner mellan olika yrkesgrupper. Enligt den statistik som parterna i handeln tagit fram (fackförbundet Handels och arbetsgivareföreningen Svensk Handel) var den genomsnittliga lönen för butiksanställda i detaljhandeln 24.800 kronor.

Vad tjänar en städare på McDonalds?

Det tog inte ett år så fick de anställda städarna gå och McDonalds anlitade en städfirma som om igen lät bli att betala skatt och arbetsgivaravgifter. Enligt Uppdrag Gransknings granskning har många av städarna deklarerats för en månadslön på mindre än 2.000 kronor i månad: för att ha städat fem nätter i veckan.

Vad tjänar en städerska i månaden?

24 400 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad är Branschvanetillägg?

Branschvanetillägget är ett lönetillägg som finns i det privata serviceentreprenadavtal som Kommunal har med Almega. Tillägget gäller för alla som arbetar för städbolag som utför uppdrag åt kommuner och regioner på entreprenad. Man har rätt till tillägget efter tre respektive sex år i branschen.

Hur räknar man timlön från månadslön?

Hur räknar man ut sin timlön? Om du t. ex har en månadslön på 30 000 så delar du den summan på det antalet arbetstimmar som arbetsgivaren räknar med att du gör på en månad (vi har räknat på 160). Tänk på att detta kan variera beroende på vad som står i ditt anställnings- eller kollektivavtal.

Är det vanligt att man får sparken från Samhall?

– Folk har nappat på att man inte kan bli uppsagd på Samhall, vilket är felaktigt. Du kan aldrig bli uppsagd på grund av arbetsbrist, men du kan fortfarande bli uppsagd alternativt avskedad, säger han.

Vad tjänar en gruppchef på Samhall?

Marika Markovitz är chef för Stockholms Stadsmission, Peder Eklundh på Samhall och Anton Lundberg älskar tempot och nerven i krogbranschen, där han är chef över en arbetsgrupp på cirka 25 personer. Deras löner varierar mellan 22 600 och 71 000 kronor i månaden.

Vad krävs för att få jobb på Samhall?

Man kan ett arbete på Samhall om man har en funktionsnedsättning som påverkar arbetsförmågan negativt och behöver ett skyddat eller anpassat arbete. Arbetsförmågan måste vara så pass nedsatt att man har svårt att ett annat arbete och man måste vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen.

Vad krävs för att bli administratör?

För att bli Administratör/sekreterare krävs det grundläggande behörighet ifrån grundskolan. Du kan exempelvis läsa Handels- och administrationsprogrammet som är en yrkesförberedande utbildning. Som Administratör/sekreterare kan det många gånger vara bra att ha kunskap inom språk och ekonomi.

Vad kan man jobba med som administratör?

Det finns många olika arbetsuppgifter inom administration och som administratör, till exempel som kanslist, schemaläggare, registratorer vid myndigheter och andra offentliga verksamheter. Administratörer kan också arbeta som receptionister och/eller hantera viss bokföring, fakturering och följesedlar.

Vad tjänar man som Chefsassistent?

Lönestatistik med bruttolöner per månad för en chefsassistent inom administration. Se aktuell lön snabbt och enkelt.

Dela.
Lön Andel
28-29.999 kr 17,39 %
30-32.999 kr 17,39 %
33-35.999 kr 21,74 %
36-38.999 kr 4,35 %

16 rader till

Städare Yrkesfilm

Lokalvårdare SP

Rutiner för lokalvård

Lämna en kommentar