Vad tjänar ronaldo?

Han toppar magasinet Forbes årliga lista över världens tio bäst betalda fotbollsspelare. Ronaldo kommer under säsongen att tjäna 125 miljoner dollar, cirka 1,08 miljarder kronor i total inkomst, det vill säga både lönen från klubben, bonusar och sponsorkontrakt. Tvåa på listan är Lionel Messi och trea är Neymar.

Vilken fotbollsspelare tjänar mest 2021?

Ronaldo kommer enligt Forbes lista att tjäna totalt över en miljard kronor under säsongen 2021/22, innan skatt. Mer exakt, en miljard och 86 miljoner kronor. Men 36-åringen går inte om Messi tack vare sin lön i sin nya klubb. Den ligger på cirka 600 miljoner kronor, 50 miljoner mindre än Messi.

Vem är rikast Messi eller Ronaldo?

Manchester United-stjärnan återtar förstaplatsen på Forbes ranking över världens bäst betalda fotbollspelare från just PSG:s Lionel Messi. Cristiano Ronaldo tjänar 125 miljoner dollar, motsvarande strax över en miljard svenska kronor.

Hur mycket pengar har Ronaldo 2022?

Vad tjänar Ronaldo 2021/2022? Superstjärnan behåller en årslön motsvarande den han hade hos Juventus, ca 31 miljoner euro netto om året, efter att ha skrivit på för Manchester United. Ronaldos kontraktet som är på två med den Engelska storklubben sträcker sig till och med sommaren 2023.

Vem tjänar mest pengar i fotboll?

1. Fotbollsspelare som tjänar mest: Lionel Messi. Lionel Messi är på plats nummer ett över de fotbollsspelare som tjänar mest i världen under 2022.

Vem tjänar mest i världen 2021?

De tjänade bäst 2021

Den enda kvinnan på listan är Taylor Swift, på plats tio. Hon är också den enda, tillsammans med Jay-Z och Kanye West, som inte har hamnat på listan på grund av att hon sålt musikrättigheter.

Vem tjänar mest 2021?

Den som toppar listan är Gustav Söderström, 45, som är produktchef på Spotify. Under taxeringsåret 2021 hade han 168 miljoner kronor i fastställd förvärvsinkomst.

Vem är den rikaste fotbollsspelaren i världen 2021?

David Beckham är överlägset rikast bland världens fotbollsspelare. Här är topp 50-listan. Det är Goal.com som i dag publicerar en lista över de 50 rikaste spelarna i världen. Den toppas överlägset av David Beckham – som har en förmögenhet på 175 miljoner pund.

Vem tjänar mest i allsvenskan 2021?

Allsvenskans bäst betalda spelare: Alexander Faltsetas lön i Häcken – 1,9 miljoner kronor. Den som enligt Skatteverkets uppgifter tjänar mest är Alexander Faltsetas. Det är i Häcken som han spelar sin fotboll och lönen ligger på 1,9 miljoner kronor per säsong.

Hur mycket tjänar en professionell fotbollsspelare?

55 200 kronor

Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket köptes Ronaldo för?

Juventus har även gått ut med de finansiella detaljerna kring övergången. Enligt Juventus betalar Manchester United runt 150 miljoner kronor för Cristiano Ronaldo, en summa som med prestationsbaserade bonusar kan höjas med ytterklager 80 miljoner.

Hur mycket tjänar Lindelöf?

Den unge superstjärnan skrev på ett kontrakt med Manchester United som ger honom en årslön på hela €3,5 miljoner euro efter skatt. Kontraktet är på fem år, från 2017 till 2022. Lindelöfs nya lön blev efter värvningen till United väsentligt mycket högre. Lindelöfs lön ligger på ungefär 3,5 miljoner euro om året.

Vad äter Ronaldo på en dag?

Så här äter och tränar Ronaldo under en dag
 • Frukost: Omelett med kött, fullkornstoast, frukt och färskpressad apelsinjuice.
 • Mellanmål: Banan och annan frukt innan träningen.
 • Lunch: Pastarätt med grov pasta eller kycklingssallad. …
 • Mellanmål: Yoghurt, bröd, frukt. …
 • Middag: Massor med kött. …
 • Dryck: Juice, vatten och te.
25 dec. 2013

Vilken atlet tjänar mest?

Världens rikaste idrottare någonsin
 • Michael Jordan, basket, 20 miljarder.
 • Vince McMahon, wrestling, 14,5 miljarder.
 • Ion Tiriac, tennis, 10,9 miljarder.
 • Anna Kasprzak, dressyr, 9,1 miljarder.
 • Tiger Woods, golf, 7,6 miljarder.
 • Eddie Jordan, motorsport, 5,5 miljarder.
9 jan. 2022

Vad tjänar spelarna i svenska landslaget?

Så mycket tjänar en landslagsspelare i fotboll

Seger i en bortalandskamp ger 8 000 kronor. Spelartruppen får dessutom en ersättning på tolv kronor per såld biljett vid hemmamatcher. I avtalet ingår däremot inte lön för mästerskap eftersom den betalas ut från de internationella fotbollsförbunden Uefa och Fifa.

Hur mycket pengar får Zlatan i månaden?

Sajten rankar spelarnas nettoinkomst, det vill säga efter skatt, och då toppar Zlatan lönelistan med sina 71 miljoner kronor om året. Det innebär att Ibrahimovic har en månadslön på knappt sex miljoner kronor, eller om man så vill ungefär 194500 kronor om dagen.

Cristiano Ronaldos löfte till sin döda pappa som han vägrar bryta | Fotboll24

Hur Cristiano Ronaldo förändrade Kylian Mbappés liv som ung | Fotboll24

Topp 8 fotbollsspelare med högst lön i Europa (2019) | Fotboll24

Lämna en kommentar