Vad tjänar zlatan i månaden?

Det innebär att Ibrahimovic har en månadslön på knappt sex miljoner kronor, eller om man så vill ungefär 194500 kronor om dagen. Tvåa på listan delas mellan mittbacken Alessio Romagnoli, Ante Rebic och nyförvärvet Olivier Giroud. Trion tjänar 35 miljoner kronor var om året.

Hur mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic om året?

7 miljoner EUR (2021)

Hur mycket tjänar Zlatan på en match?

Zlatan lyckades lyckades förhandla till sig en lön 18 miljoner euro hos PSG och nu får han nöja sig med ”bara” 13,6 miljoner euro.

Hur mycket pengar äger Zlatan?

Ny genomgång avslöjar siffrorna

Enligt Dagens Industri bedöms han just nu ha en total förmögenhet på minst 1,4 miljarder kronor. I veckan publicerade Forbes sin årliga lista över de 100 bäst betalda idrottarna i världen.

Är Zlatan rik?

På listan återfinns bland annat fler arvingar till HM-koncernen och Spotifys grundare Daniel Ek. Och Zlatan Ibrahimovic. Den svenske fotbollsstjärnan uppges vara god för en dryg miljard, närmare bestämt 1,1 miljard kronor.

Vilken fotbollsspelare tjänar mest 2021?

Ronaldo kommer enligt Forbes lista att tjäna totalt över en miljard kronor under säsongen 2021/22, innan skatt. Mer exakt, en miljard och 86 miljoner kronor. Men 36-åringen går inte om Messi tack vare sin lön i sin nya klubb. Den ligger på cirka 600 miljoner kronor, 50 miljoner mindre än Messi.

Vem tjänar mest pengar i fotboll?

1. Fotbollsspelare som tjänar mest: Lionel Messi. Lionel Messi är på plats nummer ett över de fotbollsspelare som tjänar mest i världen under 2022.

Hur mycket får en fotbollsspelare i lön?

55 200 kronor

Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar en fotbollsspelare i Premier League?

Löner Premier League 2021
  • Cristiano Ronaldo (anfallare) – Manchester United – 510,000 GBP per vecka.
  • Kevin de Bruyne (mittfältare) – Manchester City – 400,000 GBP per vecka.
  • David de Gea (målvakt) – Manchester United – 375,000 GBP per vecka.
  • Jadon Sancho (anfallare) – Manchester United – 350,000 GBP per vecka.
26 okt. 2021

Hur mycket pengar har Zlatan 2021?

Totalt har fotbollsstjärnan dragit in sammanlagt 931 miljoner kronor i lön. Zlatan Ibrahimovic har också knutit till sig stora reklamkontrakt. Han har bland annat genomfört kampanjer för Nike, Xbox och Nivea. Veckans Affärer beräknar att summan från reklamerna ligger på omkring 200 miljoner kronor.

Hur mycket tjänar Zlatan totalt?

72 miljoner kronor – så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i Milan. Men Zlatan är långt ifrån bäst betald i Serie A. Listan toppas av Juventus Cristiano Ronaldo som har en årslön på hela 322 miljoner kronor om året, det visar Gazzetta dello Sports lista över spelarlönerna i Serie A.

Vilken fotbollsspelare är rikast?

David Beckham är överlägset rikast bland världens fotbollsspelare. Här är topp 50-listan. Det är Goal.com som i dag publicerar en lista över de 50 rikaste spelarna i världen. Den toppas överlägset av David Beckham – som har en förmögenhet på 175 miljoner pund.

Hur mycket får Zlatan från Samsung?

Runt 7,2 miljoner dollar, eller 68 miljoner kronor, om året tjänar den svenska anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic på att spela fotboll i Los Angeles Galaxy. Han är därmed den amerikanska ligans bäst betalda spelare någonsin, enligt nya siffror som TT tagit del av.

Hur mycket tjänar Zlatan i PSG?

Zlatan Ibrahimovic blev proffs 2001 och tjänade fram till sommaren 2012 in 687 miljoner kronor i klubblagen Ajax, Juventus, Inter, Barcelona och AC Milan. Sedan 2012 spelar han i Paris Saint-Germain där han fått en lön på cirka 500 miljoner kronor. Avtalet går ut säsongen 2015/2016.

Vem är den rikaste i Sverige?

Lista med Sveriges rikaste personer
  • Stefan Persson – 162.62 miljarder kronor. …
  • Melker Schörling med familj – 109.04 miljarder kronor. …
  • Kirsten Rausing – 99.64 miljarder kronor. …
  • Finn Rausing – 99.64 miljarder kronor. …
  • Jorn Rausing – 99.64 miljarder kronor. …
  • Carl Bennet – 89.3 miljarder kronor.
22 feb. 2022

Vilka bolag äger Zlatan?

Di Digital, som är en del av Dagens Industri, rapporterar nu om hur det gått för Ibrahimovic affärsmässigt 2019. Di Digital uppger att omsättningen i Ibrahimovics svenska företag Unknown AB, som äger rättigheterna till varumärket ”Zlatan”, minskade med nära 15 procent till 88 miljoner kronor under 2019.

EINÁR HYLLAS AV ALEXANDRA #ClueeNews DÄRFÖR är KSI i SVERIGE! FAMILJEN LUNDELLS OSMAKLIGA VIDEO..

Granit Rushiti om att spela Zlatan Ibrahimović #Clueenews Jag är Zlatan förändra mitt liv!

Kvartsamtal – Zlatan Ibrahimović

Lämna en kommentar