Vad vill du göra i framtiden?

Sammanfattningsvis: Fundera inte allt för mycket på framtiden, även fast det låter klyschigt så – löser allt sig. Det är helt normalt att inte veta vad man vill jobba med. Ännu viktigare, vad du kanske tror att du vill göra vid en viss tidpunkt, kan komma att ändras under utbildningens gång.

Vad kan man skriva om sin framtid?

När jag satt där med pennan i handen och skulle skriva om min framtid kände jag mig både rädd och förväntansfull. Tänk om framtiden kunde ge mig det som jag verkligen ville, det skulle vara fantastiskt, men det skulle innebära en stor förändring i mitt liv.

Vad vill du ska hända i framtiden i Sverige?

Framtiden är hållbar! Oavsett om urbaniseringen har fortsatt eller avtagit behöver vi i framtiden vara resurseffektiva och skapa cirkulära processer. Vi behöver dela och tänka cirkulärt för att kunna ta del av jordens tillgångar så att de räcker till alla och så att vi inte äventyrar vår framtid.

Hur tror du att ditt liv kommer att se ut om 10 år?

Om 10 år hoppas jag att… … Jag fortfarande är tillsammans med Laban och vi lever ett lyckligt liv tillsammans. Kanske har vi en familj och bor antingen i en stor lägenhet eller i ett hus. För mig har det egentligen ingen skillnad vad för typ av boende, bara vi trivs där och att det känns som hem.

Vad är dina framtidsdrömmar?

Drömmar och mål är meningen med livet. Dina drömmar är de som kan ta dig igenom de värsta svårigheterna. Drömmar är de som får dig att fortsätta framåt. Målen du har kan ingen ta ifrån dig – vad de än tar ifrån dig annars.

Hur skriver man framtid?

Har man ett konkret mål, som är i linje med sina värderingar, behöver man inte fråga sig “vad är meningen med allt detta?” eller “vart är jag på väg?”. Man vet, och jobbar aktivt och medvetet för att komma dit. När vi definierar vad vi vill med framtiden är det också nyttigt att definiera vad vi INTE vill.

Vad kommer hända i framtiden?

Från löpande band till androider. Nära hälften av alla företagsekonomer, marknadsförare och personaltjänstemän i Sverige kan inom en snar framtid försvinna från arbetsplatserna på grund av nya smarta dator- och robotsystem. Artificiell intelligens blir aldrig trött och kan jobba på obekväm arbetstid.

Hur bor vi i 2050?

År 2050 återvinner vi allt och vi äter veganskt. Nästan som gröna vågen fast 2050-tal. Det som skiljer är arbetet, om 30 år arbetar vi mindre och har mer fri tid eftersom att repetitiva arbetsuppgifter ersätts av smarta tekniker.

Hur ser samhället ut 2050?

Samtidigt förbättras våra ekonomiska förutsättningar och om de historiska tillväxttalen står sig så har svenskarna år 2050 60 procent mer pengar i plånboken. Människan lär fortsätta med allt det som är djupt mänskligt. Vi kommer fortsätta att leva i familjer, sätta barn till världen, förundras av konst och litteratur.

Var är jag om 10 år?

För om 10 år är vårt yngsta barn, Elodie, 12 och ska fylla 13. Vårt äldsta Vince kommer att fylla 19 och Collin kommer vara 15 … Då kommer vi inte längre kunna ha de där underbara små barnfötterna liggande i ansiktet när man sover eller någon som viskar hur man exakt ska ”klappa på magen” tills de somnar tätt intill.

Vad gör du om tio år?

Om tio år är vi utomhus mycket.

Vi gör dagsutflykter med familjen, vi grillar korv och dricker varm choklad, vi åker längdskidor, och skridskor, vi sticker och badar på coola ställen, vi upptäcker trollskog och vi paddlar kanot.

Hur vill du att ditt liv ska se ut?

Frågan som formar ditt liv

Om du blir skicklig på att hantera negativa erfarenheter så kommer du att bli lysande på att hantera livet. Jag tror att den mest relevanta frågan ställs först när vi utgår från smärtan. ”Vilken typ av smärta kan du tänka dig att utstå?” Svaret på den frågan kommer att leda dig framåt.

Framtiden alfa

sfigunilla TALA Min framtid

Vad vill du arbeta med i framtiden?

Lämna en kommentar