Hur mycket har musikhjälpen samlat in 2021?

Årets upplaga av Musikhjälpen är över. Totalt samlades in över 54 miljoner kronor till årets tema: en värld utan barnarbete. För fjortonde gången arrangerades Musikhjälpen i samarbete med Radiohjälpen, Sveriges Television och Sveriges Radio.

Hur mycket har Musikhjälpen samlat in?

I kväll avslutades Musikhjälpen på Gamla torget i Norrköping efter 144 timmars direktsändning i P3 och SVT Play. Tillsammans skapade publiken rekordmånga engagemang (897 100), vilket gav över 54 miljoner till insamlingen för temat ”För en värld utan barnarbete”.

Hur mycket tjänade Musikhjälpen 2021?

Drog in 54 306 748 kronor

Nu står det klart hur mycketMusikhjälpen2021 drog in. – Det är en så stor summa att ta in, det är så svårt att fatta, säger programledaren Linnea Henriksson. Brita Zackari, Anis Don Demina och Oscar Zia gick in i buren i början av veckan.

Vart går pengarna Musikhjälpen 2021?

Musikhjälpen 2021– För en värld utan barnarbete

Alla barn har rätt till en trygg barndom. Trots det tvingas just nu 160 miljoner barn i världen till barnarbete. De sliter på stekheta åkrar, utsätts för gifter i osäkra fabriker, kryper i trånga gruvgångar och städar bakom stängda dörrar där ingen ser vad som händer.

Vilka ska leda Musikhjälpen 2021?

Programledare i Musikhjälpen 2021

Den 13 december i år, låser Musikhjälpen in programledarna Brita Zackari, Anis Don Demina och Oscar Zia i en glasbur på Gamla torget i Norrköping. Författaren och poddaren Brita Zackari gör comeback efter sin debut som programledare förra året.

Hur mycket tjänar programledarna i Musikhjälpen?

Julia Blomberg arbetar som projektledare för Musikhjälpen på Sveriges Radio och även hon säger att de aldrig går ut med vad någon som arbetar med Musikhjälpen får för lön. Enligt henne har programledarna samma lön som gäller för hela uppdraget.

När går de ur buren Musikhjälpen 2021?

Tjalve springer för Musikhjälpen. Tjalve Friidrotts långlöpare med flera, springer en slinga om cirka 9 kilometer längs med Norrköpings promenader under 24 timmar. Starten går tisdagen den 14 december klockan 08:00, och växling sker vid buren varje heltimme.

Vilka sitter i buren Musikhjälpen 2021?

Veronica Maggio, Miss Li och James Blunt är bara några av de artister som gästar buren i årets program.

Fredag 17 december:
  • Dragomir Mršić
  • Laila Högfeldt.
  • Molly Hammar (Uppträder live)
  • Julia Frändfors.
  • Jessica Wik.
  • Moonica Mac (Uppträder live)
  • P3 Din Gata.
  • Lars Winnerbäck (Uppträder live)
9 dec. 2021

När går Musikhjälpen ut ur buren 2021?

Musikhjälpen 2021 äger rum i Norrköping den 13-19 december och leds av Anis Don Demina, Brita Zackari och Oscar Zia. I år är temat ”För en värld utan barnarbete”.

Vart går pengarna till Musikhjälpen?

Vart går insamlade pengar? Alla pengar som samlas in under Musikhjälpen 2020 går till Radiohjälpen och beviljas i form av projektstöd inom årets tema ”Ingen människa ska lämnas utan vård”. Mer information om temat hittar du på www.musikhjälpen.se.

Har det samlats in mycket pengar?

I en hel vecka har programledare, gäster, och svenska folket gjort allt för att samla in så mycket pengar som möjligt. Nu står det klart hur mycket ”Musikhjälpen” 2021 drog in.

Var är Musikhjälpen 2022?

Musikhjälpen: Varmt välkommen till torget i Skellefteå december 2022.

Nyheter på lätt svenska 07-06-2022

Nyheter på lätt svenska 07-06-2022

Gustavslundsskolans Julbasar ❤️ Samlade in ca 15.000 på 2 timmar till musikhjälpen!

Lämna en kommentar