Hur mycket tjänar jockiboi och jonna?

Under förra året omsatte Jocke & Jonna AB 11,5 miljoner kronor, i linje med omsättningen på 11,2 miljoner under 2018.

Hur mycket tjänar Jocke och Jonna Lundell?

Jocke och Jonnas miljonsiffra

Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit. I den nya årsredovisningen kunde bokslutet för helåret 2020 avslöja ett nytt intäktsrekord, detta enligt SvD. Företaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära en fördubbling jämfört med föregående år.

Hur mycket är Jocke och jonnas hus värt?

Joakims och Jonnas lyxhus blev en dyr affär. Nu avslöjar paret vad de betalade för sitt nya hem. ”8,7 miljoner fick vi det för”, skriver Joakim på sin officiella Facebooksida. Youtube-profilerna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, blev nyligen ägare till ett 523 kvadratmeter stort hus i hemstaden Norrköping.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2022?

Parets relation är över

Nu är relationen mellan Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell över, berättar han själv på sociala medier. – Detta är ett gemensamt beslut, skriver han på Snapchat. Youtube-profilerna Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell har gjort slut.

Hur blev Jockiboi rik?

I början av 2010-talet uppmärksammades han som Youtube-profil och har vunnit flera priser på Guldtuben och Barncancergalan, i synnerhet för sitt arbete med Youtube-kanalen. Som artist gav Lundell i början av 2010-talet fram till 2016 ut ett flertal svenskspråkiga låtar som Jockiboi.

Vad tjänar Jocke Lundell pengar på?

Enligt verksamhetsbeskrivningen sysslar bolaget bland annat med tv-och musikproduktion, försäljning av reklam i sociala medier och onlineförsäljning av kläder och smycken. Under förra året omsatte Jocke & Jonna AB 11,5 miljoner kronor, i linje med omsättningen på 11,2 miljoner under 2018.

Vad tjänar Sveriges största Influencers?

34-årig Youtuber och influencer inom livsstil och skönhet. Är med sina 1 miljoner följare på Instagram och över 1 miljon följare på Youtube en av Sveriges största influerare. Har startat skönhetsmärket Indy Beauty, som omsätter över 40 miljoner kronor. Intäkter: 19,3 Mkr.

Hur mycket är Lundell huset värt?

Joakim Alexander Lundell bor i en villa i Norrköping. Han bor tillsammans med Jonna Lundell. Hans födelsedag är den 8 oktober. Hans villa är värderad till ca 12 400 000 kr.

Är Jockiboi rik?

Joakim ”Jockiboi” Lundell och Jonna Lundell

Tillsammans har paret bolaget Jocke & Jonna AB som skapar videor, sysslar med musikproduktion och säljer annonser. Bolaget bildades 2016 och omsatte från och med juli och året ut 2,4 miljoner kronor. Resultatet landade på 1,4 Mkr med en vinst på 1,1 Mkr.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2021?

Efter att tittarna tyckt till vad Joakim Lundell ska få för uppdrag, så prankar Joakim Lundell alla de andra deltagarna i Big Brother med att det är slut mellan han och Jonna Lundell. ”Jag skulle haft sex med honom… jag vill känna hans snopp i min…”

Vad hände mellan Riley och Jocke?

Joakim skämtar sedan om att hon har hånglat med Joakim och Jonnas vän Daniel Riley på Ikeas parkering – något som alltså aldrig har hänt. Joakim och Jonnas diskussion får sedan Jonna att tänka på något som inträffade under en semester. – För två år sedan var vi alltså i Egypten och Riley var med där.

Vad hette Jonna Lundell innan hon gifte sig?

Jonna Stina Charlotta Lundell, född 11 april 1994 i Mjölby, är en svensk Youtube-profil, influerare och författare.

Var gifte sig Jocke och Jonna?

Joakim och Jonna Lundell gifte sig i Söderköping 2016, men bara ett år senare valde de att göra slut. Beslutet var gemensamt och ska inte ha berott på att kärleken mellan dem var över, vilket de förklarade i en Youtube-video.

Är Jocke och Jonna gravida igen?

Jonna och Joakim Lundell väntar sitt andra barn. Jonna Lundell visar smarta knepet för att hålla graviditeten hemlig. Från sidan syns det att Jonna Lundell väntar barn igen.

Hur mycket äger Joakim Lundell?

Deras lyxvilla i Norrköping är även den köpt på företaget och i årsredovisningen uppges att bolaget har ägt anläggningstillgångar till ett värde av 14,3 miljoner kronor, skriver Breakit, varav 8,8 miljoner av dessa avser byggnader och mark.

Joakim lundell (Jockiboi) Säger hur mycket han tjänar på sin youtube kanal och musiken (Rare video)

Top 10 Sweden: Jocke & Jonna – hur mycket tjänar youtube paret?

HUR MYCKET TJÄNAR JOCKE & JONNA PÅ YOUTUBE?!?!? (Jockiboi Tv + Jocke & Jonna)

Lämna en kommentar