Vad är en orre tjej?

Exempel för en tjej som är lösaktig eller klär sig slampigt, lägger ut utmanade bilder på t. ex. Instagram eller facebook. Kommer från turkiska ’orupsu’ som betyder hora.

Vad är en orre kille?

Respektlös kåtbock som talar illa om tjejer och har allmänt mycket hybris.

Vad är Orrebyxor?

Orrebyxa: Speciella tajts med mönster som har utsvängda ben nertill. Kallas Orrebyxa för att de ger en sexig bakdel. Orre är slang för någon som är slampig.

Vad menas med att vara orre?

Lösaktig, lättfotad. Kommer från turkiskans ’Oruspu’ som betyder prostituerad. – ”Jag drog hem henne samma kväll, hon är värsta orren!” – ”Du pratar med mig som om jag är en orre!”

Vad betyder att man är en orre?

Ordet orre kommer från det turkiska ordet orospu som betyder prostituerad. Well, har aldrig tänkt på det så, har mer tänkt på att orrar är människor som beter sig som 13 åriga flickor, omogna, lätt klädda, push up till högsta grad, tjejer som vill ha bekräftelse och uppmärksamhet hela tiden.

Varför heter det Orrebyxor?

Jo tjejerna i skolan sa att just den sortens byxor hette så. Hon visste inte varför. Jag förklarade för henne att ordet ”orre” är ett slanguttryck för just slampa eller hora (ja, vi fick även ta diskussionen om vad detta betydde). Hon blev så klart väldigt ledsen och vägrade från den dagen ha de byxorna på sig.

#46 TECKEN PÅ ATT HON E ORRE ( LYSSNA NOGA )

Vad jag tycker om populära tjejtrender? | Orre, päls, ögonbryn, sidecut, silver hår/hair, odd molly

SEXFRÅGOR | Hur vet du om en tjej vill ligga med dig?

Lämna en kommentar