Vad är en workshop?

Vad gör man på en workshop?

En workshop är ett arbetsmöte där gruppen har uppdraget att ta fram resultatet under ledning av en Facilitator som håller i processen och ser till att alla kan komma till tals. Syftet är att gruppen arbetar fram ett resultat med kvalitet där man tagit vara på olika aspekter och infallsvinklar.

Hur gör man workshop?

Före workshopen
  1. Lär känna deltagarna. Oavsett om du agerar som en extern konsult eller organiserar en egen workshop, är det första du bör göra att fokusera på människorna. …
  2. Definiera syftet. …
  3. Sätt ett tydligt mål. …
  4. Planera mer än bara dagen. …
  5. Förbered dig på det oväntade. …
  6. Sätt scenen. …
  7. Incheckning. …
  8. Gå igenom spelreglerna.
26 sep. 2019

Vad är en bra workshop?

En workshop är ett möte som betonar interaktivitet och att deltagarna deltar aktivt. Resultatet är ett strukturerat material för hur man fortsätter arbetet. Det är mycket viktigt att planera en workshop väl för bästa resultat. Det är mycket mer än att bara samla en grupp människor och hoppas på att något bra ska hända.

Vad heter workshop i plural?

Svar: Vi rekommenderar en workshop, den där workshoppen, flera workshoppar, de där workshopparna. Det grundar sig i att det enkla shop böjs med dubbeltecknat p i bestämd form och i plural: shoppen, shoppar. Workshopen, workshopar, liksom den engelska pluralformen workshops (de där workshopsen), förekommer också.

Vad är workshop högskola?

En arbetsseminarium (även ”workshop” eller verkstad) är inom utbildningsområdet en träningssession som kan pågå under flera dagar. Det betonar problemlösning, påtaglig praktisk övning och kräver att deltagarna är involverade.

Hur kom vi hit övning?

Övningen “Hur kom vi hit”? Den här övningen handlar om att ta en tidning (från er bransch) från framtiden (5 år bort brukar vara bra) med ert företag i en titel på förstasidan med ett stort, läskigt, enormt mål för vart ni ska.

Vad är en workshop och hur förbereder vi oss? | #Månresan 214

Så skapar du en kreativ och digital workshop, webbinarium – Sveriges Kommunikatörer

Hur fungerar en online workshop?

Lämna en kommentar