Vad är g fuel?

G Fuel – Energy Drinks til gaming och Esport.

Hur gammal måste man vara för att dricka G Fuel?

Ingen laglig åldersgräns

Och det är alltså inte olagligt för barn att dricka det.

Hur mycket koffein är det IG Fuel?

Energidryck utan koffein

Denna goda, vitaminberikade dryck ger dig både energi och fokus när du behöver det som bäst, men helt utan koffein, taurin och socker.

Vad finns i Gfuel?

Produktinformation
  • Typ. Drycker.
  • Vitaminer. Antioxidanter, B-Vitaminer, C-Vitaminer, E-Vitaminer.
  • Drycker. Energidryck.
  • Aminosyror. L-Karnitin, L-Tyrosin, Taurin.

Vart kan man köpa Gfuel i Sverige?

Gfuel Sverige är äntligen möjligt genom Gamerbulks shop. Se till att kika igenom vår Gfuel sida och hojta till om du saknar några smaker från Gfuel. Generellt tar vi in så många smaker vi kan till vår sida. Men i vissa fall så är smaker som är baserade på samarbeten, säljs i vissa fall enbart i USA.

Är energidryck farligt för 13 åring?

I dagsläget finns ingen lag om åldersgräns och energidryck. Däremot har dagligvaruhandeln själva utfärdat en rekommendation om åldersgräns på 15 år. Enligt gällande EU-regler ska drycker som innehåller mer än 150 mg koffein/liter märkas med texten ”Hög koffeinhalt.

Är det farligt att dricka monster?

Koffein stimulerar andning och hjärtverksamhet. Om man får i sig för mycket koffein kan man drabbas av sömnproblem, huvudvärk, ångest och oro, yrsel och hjärtklappning. Riktigt stora mängder koffein kan ge illamående, kräkningar och diarré.

Är det koffein i iQ Fuel?

iQ Fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Våra produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är våra produkter fria från koffein, taurin och socker.

Är iQ Fuel bra?

iQ fuel HYDRATE är nästa generations vätskeersättning som ger dig rätt återhämning med elektrolyter, vitaminer och salter. HYDRATE är framtagen för elitidrottare på högsta nivå men passar när du är uttorkad eller utsatt din kropp för fysiska aktiviteter. Passar även när du vistas i hetta och sol när du svettas mycket.

Vem äger iQ Fuel?

Vi ser fram emot att få sprida glädje och positiv energi till alla, säger Thomas Johansson, VD och grundare för IQ Fuel.

What is G Fuel?

What is G FUEL?

IS G FUEL WORTH IT IN 2021 (WISH I KNEW THIS SOONER)

Lämna en kommentar