Vad är light in the box?

Beräknad Leveranstid
Kategori Orderbehandlings Tid (arbetsdagar) Leveranstid (arbetsdagar)
— Övrigt 6 6 – 8
Datorer 2 – 4 6 – 8
Gåvor och Festtillbehör 6 6 – 8
Kostymer/Dräkter 4 – 15 6 – 8

23 rader till

Är det tull på Lightinthebox?

Om du betalar för Tull– och skatteförsäkring när du gjorde din beställning och debiteras en tullavgift när paketet levereras återbetalar vi hela tullavgiften. Meddela oss den totala tullavgift som du debiterats genom att skicka in ett ärende med rubriken ”Fråga om tullavgifter”.

Har Lightinthebox Klarna?

Köp nu och betala senare med Klarna inom 30 dagar (tillgängligt i Sverige, Tyskland, Norge, Danmark, Finland och Österrike): när du väljer att betala senare kommer du att omdirigeras till Klarna för att ange din personliga information. När Klarna godkänner överföringen behandlar vi din order och skickar ditt paket.

Hur lång tid tar det att få saker från Lightinthebox?

Beräknad Leveranstid
Kategori Orderbehandlings Tid (arbetsdagar) Leveranstid (arbetsdagar)
— Övrigt 6 6 – 8
Datorer 2 – 4 6 – 8
Gåvor och Festtillbehör 6 6 – 8
Kostymer/Dräkter 4 – 15 6 – 8

23 rader till

Hur mycket kostar frakten på Lightinthebox?

Global postförsändelse-med spårning delas också ut av den nationella posttjänsten, men inkluderar spårning. Speditören debiterar en fast spårningsavgift per paket, vanligtvis mellan USD $ 1-$ 3. Dessutom varierar det från land till land och kan ta mellan 10–18 arbetsdagar (14–26 veckodagar).

Är det säkert att beställa från Lightinthebox?

OmdömesStälle och Trustpilot ger Lightinthebox.com ett betyg av 3.2/10 respektive 3.3/5. Därmed skiljer sig omdömena ganska så mycket, där OmdömesStälles användare ger bedömer att Lightinthebox är mindre än 50% pålitliga, medans Trustpilots användare anser att företaget är mer än 50% pålitligt.

Är Lightinthebox svenska?

Light in the box hör även till företaget Mini in the box, där de arbetar med att producera sina produkter i Kina och sedan sälja dem till länder världen runt. Företagets hemsida finns på många olika språk, och fastän produkterna tillverkas i Kina har de lager i andra länder så att leveranserna ska gå snabbare.

Hur kommer man i kontakt med LightInTheBox?

Via ”Mina orders” på LightInTheBox.com kan vi enkelt kommunicera med dig gällande alla beställningar du gör hos oss. När du väl är inloggad är Orderinformationssidan din plattform för att kontakta kundservice via hjälplänkarna som finns överallt på sidan.

Är shein bra?

Har hunnit köpa några olika typer av plagg och är inte nöjd med med vissa. Skor och strumpor: är det ända jag kan rekommendera utifrån min erfarenhet, bra i storlek och ok kvalitet för priset. För att förtydliga kan sägas att jag anser att alla tillverkar skor av dålig kvalitet, shein är inte sämre.

Är Fruugo bra?

Undvik Fruugo som pesten! Oseriöst företag som är ute efter att blåsa dig på pengar. Leta efter det du vill ha direkt hos leverantörerna istället.

Bild vs Verklighet | Mina föräldrar beställer LightinTheBox-kläder åt mig!

Light in the Box HONEST Review – Jimmy Choo Viola & Louboutin Kate Dupes | Shoe Try On UNSPONSORED

Light In The Box try on Haul / WITHINMYSTYLE

Lämna en kommentar