Vad är loxytel ab?

Operatörer Med start under nästa år tar Loxytel, mer kända som Mobot, steget att börja leverera mobila tjänster under eget namn. Avtalet med Telia om tillgång till nätet är undertecknat och klart.

Vad är Loxysoft AB?

Systemutvecklingsföretaget Loxysoft som tillhandahåller call center applikationer har sedan 2015 studerat 20 miljoner säljsamtal från olika säljande organisationer där alla använder samma telefonisystem, Outbound Contact Center.

Varför ringer loxysoft?

Vill kolla trygghetslarmet. Sa då att detta sköter kommunen. tel nr är 08-50101331, numret går till Loxysoft AB, som är ett IT företag som säljer mjukvara.

Vem har telefonnummer 075?

075-nummer är telefonnummer som brukar användas för att nå privatpersoner, men även olika företag, myndigheter eller andra organisationer. 075-nummer är inte geografiskt bundna utan får användas i hela Sverige. Vad kostar det att ringa till dessa nummer?

Vad kostar loxysoft?

En ytterst oseriös sida. Ljuger om erbjudanden om 249kr/mån som ska innehålla ViaPlay, HBO Nordic, C-More samt Spotify. Telenor har själva i efterhand verifierat att de inte har något dylikt erbjudande, att det erbjudande de själva har ute kostar mer och innehåller en bråkdel av vad som utlovats av Loxysoft.

Vilken nummer ringer?

Hitta information om telefonnummer som ringer svenska telefoner, till exempel telefonförsäljare, bedrägerier eller märkliga SMS. Nya telefonnummer rapporteras varje dag genom Vemringde-communityt som finns i appen Vemringde.se till iPhone och den här hemsidan.

Den långsiktiga Blodtrycksregleringen

MARIESTADS V.I.P Gäst : Vadsbo Växtodling AB – Mjölk – Biogas – Kyckling AB

Bråkdel av det hela

Lämna en kommentar