Vad är profhilo?

Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml.

När ser man resultat efter Profhilo?

Du upplever samt ser resultat av Profhilo omedelbart, men slutresultatet ser du först fyra veckor efter din första behandling. I de flesta fall rekommenderar vi att göra ytterligare en Profhilo behandling efter fyra veckor för att få en maximal effekt.

Hur länge varar Profhilo?

Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer. Hur länge håller en Profhilo®-behandling? För att bibehålla effekten som uppnåtts så rekommenderas en behandling var 6-9 månad.

Är Profhilo bra?

Profhilo passar bäst för dig som vill strama upp huden och få bättre hudkvalitet. Behandlingen är bra om har lite linjer eller känner att huden i ansiktet börjat bli hängig eller slapp. Är du fuktfattig kommer du också få en djup återfuktning av Prophilo de första månaderna och en synbart bättre hudkvalitet.

Hur ofta kan man göra Profhilo?

För bästa resultat rekommenderas två doser med 4 veckors mellanrum, därefter ytterligare en dos efter 6 månader för att bibehålla effekten. Profhilo används främst i ansikte och på hals men det går även att behandla andra kroppsområden där huden tappat volym och elasticitet.

För vem passar Profhilo?

För vem passar PROFHILO?
  • Slapp och torr hud.
  • Uttalade eller påkommande ålderstecken, så som rynkor, fina linjer, mimiska rynkor etc.
  • Ärr och post-akne blemmor.
  • Pigmenteringar och färgojämnheter i ansiktet.
13 juli 2020

Får man träna efter Profhilo?

Efter behandling – Undvik hård träning, starkt solljus och andra ansiktsbehandlingar under de första två efterföljande dagarna. Hur långvarig är effekten? Hållbarheten är ytterst individuell, ca 6 månader , mycket beroende på hudens struktur. Oftast kan hållbarheten vara betydligt längre än så.

Vad ska man tänka på efter Profhilo?

Vad bör jag tänka på efter behandlingen?
  • Att inte röra eller använda preparat på området som inte är sterilt på 4 timmar.
  • Att inte utföra hård fysisk aktivitet / träning / gym på 24 timmar.
  • Att inte använda produkter med AHA, BHA, PHA-syror, retinoider eller bensoylperoxid på 3 dagar.

Är Profhilo filler?

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk återfuktare, och inte en filler.

Är Profhilo farligt?

Behandlingen är säker, små mängder botox injiceras in med en tunn nål i de små ansiktsmusklerna. Sticken känns som ett myggbett. Biverkningar kan förekomma och det är rodnad och blåmärken vid injektionsstället.

Kan man kombinera Profhilo och fillers?

Profhilo® går utmärkt att kombinera med andra estetiska behandlingar såsom DermaPen och Radiesse.

Kan man sola efter Profhilo?

Undvik smink på det behandlade området 2 dygn efter behandling. Undvik att sola, basta-och ångbad 2 dygn efter behandling. Botoxbehandling kan göras 10-14 dagar efter Profhilo.

What is Profhilo? How is Profhilo treatment different from anti-wrinkle treatments & Dermal Fillers?

What is Profhilo? Does it actually Work?

What is Profhilo – An Educational Video | Radium Medical Aesthetics

Lämna en kommentar