Vad är synonymer?

Vad är det synonym?

Synonymer till vad
  • adv. i vilken grad, så, hur.
  • pron. vilken, vad för något. det som; vadhelst, vad helst.
  • subst. vadställe, grunt ställe, övergångsställe. överklagande av dom, överklagande, vädjan. …
  • subst. underben, benmuskel.
  • subst. not, fisknot, nät, snörpvad.

Vad är kärva?

Kärva betyder göra mager.

Vad betyder på sniskan?

Betyder att något än monterat, sitter, står eller hänger snett. Det kan också betyda att en person är lätt berusad. Hatten ska sitta lite på sniskan.

Vad är ett vad?

Vad – att satsa pengar på utfallet av en viss händelse, se vadslagning. Vad – en kroppsdel, se vaden. Vad (juridik) – ett ordinärt och devolutivt rättsmedell, med vilket en part hos hovrätt sökte ändring i beslut av underrätt. Vad (fiskeredskap) – ett fiskeredskap i form av ett stort nät bundet av garn.

Är synonymer se gratis?

SynonymerGratis synonymordbok. Synonymer är ord som betyder samma sak. Följ oss i sociala medier för att få ett nytt ord varje dag, perfekt för att berika ditt ordförråd. Ladda hem vår app!

Är till behag?

Betydelse: Känsla af nöje, af tillfredsställelse med afseende på person, sak eller förhållande, till exempel finna behag i läsning. Betydelse: Hvad som behagar någon att göra eller låta, till exempel han må göra efter behag.

Vad betyder yrkesliv?

Yrkesliv kan beskrivas som ”verksamhet inom ett yrke”. Ordet är motsatsen till privatliv. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av yrkesliv samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder korsa?

Ordet korsa är synonymt med saxa och kan bland annat beskrivas som ”rör sig tvärs över; möter”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av korsa samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder ordet berusad?

Ordet berusad är en synonym till bladig och dragen och kan bland annat beskrivas som ”påverkad av alkohol, rusig, full ”. Ordet är motsatsen till nykter.

Vad är Nibblar?

Nibbla uttalas nibbla och är ett verb -de. Nibbla betyder: maskinellt stansa tunn metallplåt med rörlig stans.

Vad betyder ordet präst?

En präst är en person med auktoritet att leda religiösa ceremonier samt fungera som förmedlare mellan människa och gud. Prästen kan frambära folkets böner och offer till gud.

Vilka ord betyder samma sak? (synonymer, övning)

Synonymer

Svenska – Vad är synonymer?

Lämna en kommentar