Vad betyder emojin ?

Ett gult ansikte med leende ögon och ett stängt försynt leende och rosiga läppar, omgivet av flera röda hjärtan som svävar runt huvudet. Uttrycker en svärm av olika känslor relaterat till glädje, kärlek och tillgivenhet.

Vad betyder ?

Emoji – Leende ansikte med hjärtformade ögon

Används i huvudsak för att uttrycka att man verkligen älskar någon person, eller en sak eller pryl. Psst! Denna emoji går att köpa som mjuk och gosig emojikudde, perfekt att mysa med i soffan eller sängen! Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder denna ?

Vad betyder

Denna emoji är en riktig klassiker. Ett gult ansikte som blinkar med ena ögat och har munnen formad som en pussmun, med ett hjärta som flyger från munnen, en äkta slängkyss. Används ofta för att uttrycka kärlek och omtänksamhet på ett flörtigt, eller ibland skämtsamt, sätt.

Vad betyder ?

Emoji ️ – Ansikte i molnen

Som ren symbolism används den ibland även för att indikera att det förekommer rök, t. ex. vid en brand eller att någon röker. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2021 som en del av Emoji 13.1.

Vad menas med ?

Betydelse och Beskrivning

Generellt sett är körsbär en slags frukt, som också kan användas för att beskriva en ung flicka med ungdom och vitalitet. Liksom , ibland använder människor det för att hänvisa till den dunkla sexuella innebörden. Så du bör använda den försiktigt för att förhindra missförstånd.

Vad betyder ?

Emoji – Växande hjärta

Ett rosa hjärta inuti en något större hjärta, inuti ett ännu större hjärta. Används ofta för att symbolisera växande kärlek, eller att man är nykär på ett vibrerande sätt. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder ?

Betydelse och Beskrivning

En rosa körsbärsblom med fem kronblad. Det föddes i Kina och är välkänt i Japan. Det hänvisar vanligtvis till själva blomman, som är körsbärsblom och används ofta för att uttrycka romantik, kärlek och hopp.

Vad betyder ?

Vad betyder

En fantastisk mysig och varm emoji som utstrålar en nöjd tacksamhet, leende ögon tillsammans med ett stort glänsande leende där alla munnens tänder är synliga.

Vad menas med detta?

Detta betyder ungefär detsamma som denna.

Vad betyder :- kr?

Ordet kr är en synonym till spänn och krona och kan beskrivas som ”förkortning för kronor”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av kr samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder tecken?

Ordet tecken är en synonym till vink och invit och kan bland annat beskrivas som ”kroppsrörelse, gest”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av tecken samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

When to Use Your Favourite Emoji and Their Meaning

Vad betyder alla emojis, smileys och smileygubbar? ( 2021 ) / Lär dig Emoji på svenska!

30 Emoji Meaning | When And How To Use Emoji

Lämna en kommentar