Vad betyder gawad?

pimp/horägare, ursprung arabiska. kan vara förolämpande om det sägs av föräldrar eller en komplingang ungdomar emellan. -sluta spring ute på kvällarna som en gawad!

Vad menas med Ahla?

Synonym till gahla: misshandla, mörbulta, mangla och behandla illa.

Vad betyder Ahla på arabiska?

Både Na’am och Aiwa betyder ja på arabiska. Na’am (نعم) är det vanligaste ordet för att säga ja, men man kan också säga Aiwa, exempelvis när någon kallar på en. What is this?

Vad betyder dari slang?

Benämning på kollektivtrafikskontrollanter i Stockholmsområdet. Används oftast av icke betalande resenärer i Facebook grupper. Orsaken bakom benämningen är att de går klädda i blått.

Vad menas med harakat?

Harakat – Ett ord som fått ett starkt uppsving den senaste tiden. Ordagrant betyder det rörelse och kanske användas på ett antal olika sätt, bland annat i bemärkelsen ”jag måste få något att hända, jag måste göra harakat”. Jalla – Kom igen nu, skynda dig!

Vad är orten grabbar?

Shurda. Shurda betyder grabb eller kille. På senare år har ordet blivit särskilt känt i Sverige tack vare youtubern och artisten Anis don Demina, som haft med ordet shurda flera gånger i sina låtar.

Vad betyder ROHI på arabiska?

I arabiska är ordet ”yani” en sorts konjunktion som ofta jämförs med svenskans ”asså, du vet, liksom, typ eller så att”.

Hur säger man hur mår du på irakiska?

Så kan det låta om man vill fråga en tjej hur hon mår. Vill du fråga en kille säger du schlonek. Får du frågan själv och mår bra svarar du Zene som kvinna eller Zen om du är en man. inch’Allah zenin (om Gud vill, de mår bra).

Vad betyder tjänstgjorde?

Tjänstgöra betyder ungefär detsamma som fungera.

Vart kommer Dahri ifrån?

Dari (språk)
Status stabil
Språkfamilj Indoeuropeiska Indoiranska Iranska Västiranska Sydvästiranska Persiska Dari
Skriftsystem Persiska alfabetet
Officiell status
Officiellt språk i Afghanistan

8 rader till

Vad menas med Shorba?

En person eller sak som är konstig/mes, eller allmänt töntig.

Vad betyder Naz på svenska?

Najs, bra, coolt.

Vad betyder Shoo bre på svenska?

rinkebysvenska. 2 Titeln Shoo bre betyder ’hej kompis’ på multietniskt ungdomsspråk.

Vad betyder Benim slang?

Ordet benim härstammar från turkiskan och betyder, enligt det turkiska lexikonet, ’min’ eller ’mitt’. Det är genitivformen av ben, som betyder ’jag’ på turkiska. Men benim betyder inte alltid ’min’ eller ’mitt’.

”Så länge”, vad betyder det? SFI

Vad betyder LVU?

VAD ÄR VÄRLDENS HÖGSTA BERG?

Lämna en kommentar