Vad betyder n/a?

N/A – Not available/Not applicable.

Vad är NA förkortningen?

Vem som helst som vill sluta använda droger kan bli medlem i Anonyma Narkomaner. Medlemskap är inte begränsat till beroende som använder någon särskild drog. De som känner att de kanske har problem med droger, lagliga eller olagliga, inklusive alkohol, är välkomna i NA.

Vad betyder LOL i sms?

LOL = Laughing out loud (skrattar högt)

Hur förkortar man version?

Se även v och V.

Vad betyder ordet lol?

LOL – internetslang för Laughing Out Loud (svenska: skratta högt, gapskrattar) se Lol (Laughing out loud)

Vad betyder n a på Flightradar?

N/A betyder inget annat än att ankomstflygplatsen är okänd.

Vad betyder n a inom flyget?

13. N/A – Not available/Not applicable.

Vad menas med XO?

XO står för ”Extra Old” och den allra äldsta kategorin kallas ”Extra”. All Cognac i dessa två kategorier är minst tio år, men eftersom det är en blandning innehåller de även äldre sorter. XO och Extra har i stigande skala större andel äldre vindestillat och därmed en högre snittålder.

Vad betyder FF i sms?

73”’ff”’.” | förkortning för fort folgende (Seiten); följande sido [..]

Varför blir det grönt när man skickar sms?

De blå meddelandena skickas via iMessage medan de gröna skickas som vanliga SMS. Ett SMS skickas istället via din operatörs vanliga tjänst för meddelanden.

Hur förkortar man 1000?

Enhetsprefixet för tusen är kilo och förkortas k.

Hur förkortas tom?

Ett exempel på när det annars kan bli lite tokigt är förkortningen för ”till och med”, som ska skrivas t.o.m. eller t o m. Skrivs det som tom är det inte omöjligt att det kan förväxlas med förnamnet Tom eller något som är tomt.

Hur förkortar man exempelvis?

Den etablerade förkortningen för exempelvis är exv., men den är relativt ovanlig. Ofta kan man använda t. ex. (till exempel) i stället.

Vad betyder LOL på Snapchat?

LOL betyder ”skratta högt” eller ”skrattar högt”. Det betyder att något är roligt eller gjort dig skratt. Det är en av de mest kända akronymerna på Internet och används i nästan alla delar av webben.

Vad är förkortningen för FML?

FML – förkortning för förtroendemannalagen (som egentligen heter Lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen). Detta är en viktig lag som bland annat ger en fackligt förtroendevald rätt att på arbetstid företräda medlemmarna i frågor som rör verksamheten.

Vad betyder LMAO på svenska?

(Internet slang) Initialism of laughing my ass off; used to indicate great amusement, usually exaggerated, at something (usually from an online source, for example, a discussion group, or an instant message).

De 4 A:na i demensvård

VAD F*N BETYDER DET? || PÅSKCHALLENGE a la GOOGLE TRANSLATE

KAJpop – Pa to ta na kako? | オフィシャル ビデオ

Lämna en kommentar