Vad betyder smileysarna på snap?

Vad betyder ?

Emoji – Hjärta med pil

Ett rosa hjärta med en pil genom dess centrum, är tänkt att föra tankarna den romerska kärleksguden Amor (Cupido) – tänk Amors pilar. Används bland annat för att symbolisera nytänd kärlek, eller lyckad matchmaking. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder ?

Emoji – Växande hjärta

Ett rosa hjärta inuti en något större hjärta, inuti ett ännu större hjärta. Används ofta för att symbolisera växande kärlek, eller att man är nykär på ett vibrerande sätt. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder ?

Vad betyder

Används ofta för att uttrycka just ”rullar med ögonen”-uttrycket, som att man suckar till och tänker – men åååh.. Tonen kan dock variera från att i många fall vara rent lekfull till att vara ordentligt sarkastisk eller för att uttrycka att man verkligen inte håller med om någonting.

Vad betyder ❤ ?

Vad betyder ❤️‍

Andemeningen bakom emojin är att representera den process som förknippas med läkning, återhämtning eller att komma över en föredetta kärlek. Den kan även användas för att uttrycka sympati för någon som går igenom en svår period i sitt liv.

Vad betyder ))?

Det äldsta belägget för användandet av den klassiska digitala smiley är från 1982, då Scott Fahlman vid Carnegie Mellon University i Pittsburgh föreslog symbolen 🙂 på ett internetforum, som ett enkelt tecken för att markera att det man skriver vid elektronisk kommunikation skall uppfattas som ett skämt.

Vad betyder Sheesh på svenska?

sheesh. Okej då. -Vi ses. Maybe they should up their security.

Vad betyder jag GLUM?

Det är ett slags prank där man skriver att man har en fråga och när man svarar så skriver personen ”Jag glum”, alltså ”Jag har glömt”, säger Jan Strannegård, polisens samordnare för sociala medier i region väst.

Vad betyder det 3?

Som nummer 3 betyder födelse, liv och död; början, mitten och slutet; nutid, förflutna och framtid, att se detta nummer kan innebära att du bör utvärdera nuet, det förflutna och framtiden för ditt förhållande.

TECKEN PÅ ATT DIN CRUSH GILLAR DIG PÅ SNAPCHAT | DEL 2

*POLISANMÄLD* GÖR SLUT med MIN FLICKVÄN på SNAPCHAT

Snapchat Emojis Explained (Updated) | DefinitelyOwen

Lämna en kommentar