Vad heter sean banan?

Sina Samadi, född 7 april 1985 i Iran, är en svensk komiker, skådespelare, sångare och dansare, mer känd under sitt alias Sean Banan.

Hur mycket är Sean Banan värd?

Sean Banan omsätter hela 2,7 miljoner kronor, med en vinst på 1,7 miljoner kronor. I dag finns det ett så kallat eget kapital på nästan 3,5 miljoner i bolaget. Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter, plockade även ut 300 000 kronor i utdelning.

Varför heter Sean Banan banan?

– Det var mina kära fans under en dansdokusåpa som heter Floor Filler 2006 då alla började kalla mig för Sean Banan och självklart är det ju fansen som bestämmer och då blev jag Sean Banan 🙂 Hur kommer du på dina låtar?

Vad gör Sean Banan 2022?

På sitt vanliga charmanta, roliga och egna vis och med låtar som ’Skaka Rumpa’, ’Sean den förste banan’ och ’Copacabanana’ i bagaget, bjuder Sean nu in gammal som ung till att fira in 2022 med Sveriges favoritbanan och dansa med till ’Svensson Style’ i takt med att fyrverkerierna tänds.

Hur lång är Sean Banan?

Sina Samadi, född 7 april 1985 i Iran, är en svensk komiker, skådespelare, sångare och dansare, mer känd under sitt alias Sean Banan.

Sean Banan.
Sean Banan
Sean Banan på Sommarkrysset
Födelsenamn Sina Samadi
Född 7 april 1985 Iran
Bidrag i Melodifestivalen

7 rader till

Vad gör Sean Banan 2020?

Publikfavoriten Sean Banan är singel. Det har han varit i några månader nu avslöjar han. – Jag mår underbart och jag är jättelycklig som singel just nu, säger artisten. Artisten Sean Banan, eller Sina Samadi, 35, som han egentligen heter bekräftar att han är singel.

Sean Banan – Skaka Rumpa

Snabbfrågor – Sean Banan

Sean Banan – Sean Den Förste Banan (Melodifestivalen 2012)

Lämna en kommentar