Vad kostar en golden retriever?

Vad kostar och när?
Hundens första år – grundkostnad
Inköpspris – exempel golden retriever ca 20.000 kr
Hundfoder – ett foder av bra kvalité, exempel Royal Canin valpfoder 10 säckar (15 kg/säck) ca 7.900 kr
Vaccination – valpsjuka, parvo, kennelhosta och HCC (exempel Albano Djursjukhus) 700 kr

4 rader till

Vad kostar en renrasig hund?

Även om de vanligaste hundraserna oftast kostar mellan cirka 12 000 kr och 15 000 kr så finns det hundar som är tio gånger så dyra. De flesta enskilda hundar som har en hög värdering är sällan vanliga sällskapshundar.

Hur mycket kan en golden retriever kosta?

Vad kostar och när?
Hundens första år – grundkostnad
Inköpspris – exempel golden retriever ca 20.000 kr
Hundfoder – ett foder av bra kvalité, exempel Royal Canin valpfoder 10 säckar (15 kg/säck) ca 7.900 kr
Vaccination – valpsjuka, parvo, kennelhosta och HCC (exempel Albano Djursjukhus) 700 kr

4 rader till

Vad kostar en labrador 2021?

Priset kan variera hos olika uppfödare. När en hundras ökar i popularitet går priset ofta upp. En labradorvalp kostar runt 12 000 kr. Det är ett ganska vanligt pris för en valp.

Vad kostar en golden retriever 2021?

Priset för en Golden retriever är från ca 15 000 kronor. Priset kan variera beroende på uppfödare och vad uppfödaren har för avsikt för hundvalpen senare i livet. En hundvalp som är avsedd för avel eller tävling är oftast lite dyrare än en sällskapshund.

Hur mycket kostar en Cairnterrier?

Cairnterreir. Priset för en valp är från cirka 10 000 kronor och uppåt. Medellivslängden för en hund är cirka 10-12 år – mycket storvuxna raser har dock kortare medellivslängd.

Vad kostar en Pyreneerhund?

Priset för en pyrenéervalp är idag 10 000 skr.

Vilken är den dyraste hunden?

De 6 dyraste hundraserna i världen är Tibetan Mastiff, Samojed, Chow Chow, Löwchen, Akita och Faraohund. Varför vissa hundraser är dyrare än andra beror på flera saker. Bland annat kan priserna stiga på vissa hundar om det är kändisar eller kungligheter som har en viss ras som blir populär.

Hur mycket kostar en golden retriever i månaden?

En hund innebär både fasta och löpande kostnader

Vissa av dessa kostnader är återkommande men många behöver du bara köpa en gång. Räkna mer att kostnaderna för hundägare det första året är ungefär 36 000 kr. Din kostnader varje månad blir alltså i genomsnitt 3000 kr under det första året.

Vad kostar en valp 2021?

En vanlig kostnad för en hundvalp är runt 12.000 kr och uppåt. Ibland kan du även köpa en hund på ett hel-eller halvfoderavtal med bibehållen avelsrätt för uppfödaren.

Vad kostar en labrador idag?

Priset för en Labrador Retriever valp är vanligtvis runt 15 000 – 20 000 kr. En firsk hund som du kan ha glädje av i många år och där risken för veterinärsbesök är lägre, bör vara värt priset.

Vad kostar det att ha en Labradoodle?

Vad kostar en Labradoodle? En valp från oss kostar 35 000-50 000 inkl. moms. Generellt kostar de av mindre storlek mer och detsamma gäller valpar som kommit till genom import av fryst semin.

Hur mycket kostar en jaktlabrador?

Vad är det för pris på Jaktlabrador? Ett genomsnittligt pris på Jaktlabrador är ca 16000-23000 kronor, beroende på uppfödaren du köper hunden ifrån och vart i landet Jaktlabrador uppfödaren finns.

Vad kostar en Newfoundland valp?

En Newfoundland valp kostar ca 15000-23000 kronor.

Var kan man köpa en golden retriever?

Funderar du på att köpa Golden valpar? Då har du hittat rätt. På Drömgårdens kennel föder vi upp glada och friska Golden valpar som följer Golden Retriever rasstandard. Våra egna hundar lever med oss i vårt hem och så är det också med valparna.

Vad kostar en labrador valp 2022?

Genomsnittspriset för en labradorvalp 2022 är på ungefär 15 000–20 000 kronor. Det finns ett antal saker som påverkar en labrador valps pris. Först och främst handlar det om aveln, det vill säga om hunden avlats fram som jakthund eller som utställnings/sällskapshund.

How Much does a Golden Retriever cost? Complete Buyers Guide

How Much Does A GOLDEN RETRIEVER Cost?

How Much It Costs To Own A Golden Retriever Puppy For The First Year!

Lämna en kommentar